Egenkontrol

Egenkontrol

I henhold til Sundhedsministeriets bekendtgørelse om levnedsmiddelhygiejne og egenkontrol m.v. har Mossa Frugt ApS udarbejdet og implementeret et egenkontrol-program. Formålet med implementering af egenkontrol er, at sikre overholdelse af lovgivningen samt at sikre, at vores kunder opfatter os som leverandør af sikre fødevarer, der i videst mulig omfang dækker deres behov og derved giver en høj grad af kundetilfredshed. 

Principperne for egenkontrol hos Greenius ApS.

Egenkontrolprogrammet for Greenius ApS er opbygget efter de 5 nedenstående principper:

  1. De kritiske punkter: Der er lavet en vurdering af levnedsmiddelfaren i forbindelse med virksomhedens aktiviteter.
  2. De kritiske kontrolpunkter: Vi har præciseret de kritiske punkter som kan holdes under kontrol, det vil sige, hvor i processerne de mulige levnedsmiddelfarer kan fjernes eller reduceres.
  3. Overvågningsprocedurer: Ved fastlægning og gennemføring af effektive overvågnings-procedurer, for de kritiske kontrolpunkter - som kan være instruktion, temperaturmåling mv. samt kontrol af, at forskrifterne overholdes.
  4. Korrigerende handlinger: der skal igangsættes løsninger, der kan løse problemerne, når overvågningsprocedurerne afslører uregelmæssigheder.
  5. Gennemgang af egenkontrolprogrammet: der skal foretages regelmæssig gennemgang ved at vurdere levnedsmiddelfarer, de kritiske kontrolpunkter og overvågningsprocedurerne.

Gennemgangen skal foretages hver gang virksomhedens aktiviteter ændres.

 

Ved at benytte mossafrugt.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×