Greenius ApS

Greenius ApS tilbyder

Greenius ApS tilbyder en totalløsning på dit frugt og grønt indkøb.

Greenius ApS distribuerer hver dag frisk frugt og grønt til din køkkendør i Aarhus. Derudover lever vi alle hverdage i Kolding, Vejle, Horsens, Odense, Skanderborg, Silkeborg, Bjerringbro, Viborg, Aalborg og deres opland. Vores kunder spænder fra den lille hyggelige cafe i byen, over velrenommerede restauranter og hoteller til nogle af Danmarks største catering virksomheder og frokostordninger, samt frugtordninger til din virksomhed.

Gennem dialog med vores kunder aftaler vi leveringssted og hvor I gerne vil modtage varerne i jeres køkkener, vi stiller gerne varerne ind i kølerum, for at sikre at I møder ind til varer af den bedste kvalitet. Vi leverer alle vores varer fragt frit og med vores egne chauffører i egne varebiler, så vi er sikre på, at vi lever op til vores servicegaranti.

Vores leveringer bliver løbende pakket gennem det meste af døgnet, af medarbejdere der har en lang erfaring indenfor frugt og grønt branchen. Det gør at vores fejlmargen minimeres, da der samtidig foretages et kvalitetstjek af varen. Skulle uheldet være ud og en vare mangler eller ikke lever op til den lovede kvalitet, gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan gøre for at rette fejlen.

Vores salgspersonale sidder altid parat til at rådgive vores kunder omkring nyheder i sortimentet eller hvis man skulle havde forespørgelser på speciale varer. De kan også altid fortælle om hvilke varer der er i sæson og derfor rigtig lækre for tiden.

Vi er leveringsdygtige i alt inden for frugt og grønt, men har derudover også gennem god dialog med vores kunder sammensat et tørvarer sortiment. Derudover har vi specialiseret os i tørret frugt og nødder. Vi har også gennem god dialog med vores kunder fået et godt sortiment af økologisk frugt og grønt, så vi i dag kan levere det mest inden for sæsonens varer.

Det vil sige vi er leveringsdygtige inden for:

Frugter

Grøntsager

Krydderurter

Skrællet og snittet grøntsager

Basis tørvarer

Tørret frugt

Nødder

Tørret krydderier

Økologisk frugter

Økologisk Grøntsager

Frisk Presset Juicer

 

Der pålægges et Leverings- og administrationsgebyr på 899kr eksl moms en gang om året

Ved at benytte mossafrugt.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Læs mere om cookies

×